Dulang hantaran

Salam Reader


Update please,hehe
nampak sangat saya malas nak update blog beberapa hari nie kan..



Dulang hantaran idaman saya






Cantik tak? sangat lah berkenan dengan dulang hantaran design ini..
Tapi bagi saya harga dia agak mahal lah..
satu keping RM19.90 setiap barang hantaran nak guna 2 keping..
saya ada lebih kurang enam dulang hantaran nak guna..
nampak gaya macam kena lupakan lah dulang hantaran idaman nie..
sebab saya lebih pentingkan kegunaan selepas majlis nanti..
Boleh buat apa nanti..huhu





In The Making..





Hantaran semasa bertunang..



Idea yang ini saya dah gunakan masa bertunang..
Tak kan lah nak recycle idea yang sama,huhu
Frame gambar yang dijadikan alas dulang hantaran..
murah dah menjimatkan..
yang penting lain daripada yang lain :)
lepas maljis bole guna jadikan frame gambar,hehe






Cantiknye, inilah yang di cari-cari selama nie,
tapi dekat mana nak cari pasu seramik nie,
mungkin bole sewa dekat kedai pengantin..
sangat cantik..nanti saya cari awak yee.
Simple dan mewah :) 



lagi..lagi..lagii....
 design ape lagi eh,

 

Bantal Hantaran

Aritu ade terdengar encik tunang discuss dengan adik die pasal ini,
mungkin kah dia akan guna idea nie? hehe





yang ini saya suka detailing bunga rose tu.
nampak ekslusif dan mewah..
tapi sila lihat bujet anda dulu yee,


saya pun belum decide lagi nak guna design macam mana untuk dulang hantaran nanti,
yang penting dalam bujet dan ada kegunaan selepas majlis nanti,
at least takde lah tersimpan dalam kotak dan buat penuh ruang bilik jee
 






 


Comments

  1. btol3..gune dulang hantaran yg boleh gune balik..tak la membazir..heee:))

    ReplyDelete
  2. cik mah pun xtau nk decide mcm ne hiasan n dulang ni...nk recycle je..hahhaha...bialah kan..berjimat sikit...then tukar2 corak je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik mah~ guna design dan gubahan yang lain dari sebelum nie,mesti nampak lain kan :)

      Delete
  3. Wahh...cantiknye dulang yg first tu.tapi memang agak mahal utk sha jgk.huhuh.platform hantaran tunang kte pon terperuk je bawah katil, kata FMIL sha.hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..mahal tapi cantik sangat..sangkar dari encik tunang dulu pon masih lagi tersimpan dalam bilik tue,huhu

      Delete
  4. Sya tak particuLar sangat pL duLang hantaran nih.da beLu duLang, then nnti dekat2 nk wed Sya beLi bunga ps2 cocok jek! hehehehe

    xde idea Lg.maybe da dekat2 ngn tarikh br cr idea kot.huhuhu.aLL the best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pe slow2 nanti ada laa idea tu kan :)

      Delete
  5. nana guna gabus je. jimat. lepas guna gabus tu boleh pakai utk next generation. klu lah dorg nak pakai kan. hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jimat kan..kalau takde sape nak guna nanti nana buat lah gubahan bunga cucuk dekat gabus tu, hehe

      Delete
  6. kita pun tgh terfikir nk cari bekas dulang yg murah tp nk cantik time bertunang nnt..yg pasti nk yg blh guna blk time wedding..

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts