warna tema

Salam Readers




Ubah fikiran lagi..kali nie tentang warna tema masa majlis perkahwinan nanti..
Berjanji dengan diri sendiri dan Encik Tunang..Ini yang terakhir tau..
Bila bagi tau Encik Tunang pasal nak tukar warna tema, jawapan yang diterima "Tak Abes Lagi??"
Saya tak kecil hati pun dengan jawapan itu tau :)


Masa mula-mula memang dah buat keputusan nak pilih tiffany blue dan putih..
Tapi terberkenan dan terjatuh cinta pulak dengan warna  soft peach..
Peach lembut digandingkan dengan biru lembut..menakjubkan..hehe
Diri sendiri yang pilih diri sendiri yang puji kan..hehe





Soft Peach & Soft Blue



Should be no problem, since untuk baju nikah, Encik Tunang yang pilih warna soft peach..
indeed saya dah beli bunga untuk dulang hantaran dengan kombinasi yang dimonopoli oleh warna soft peach jugak,Bunga roset warna peach.. Bunga pahar yang sedang dalam proses DIY tu pon guna warna peach :) cuma ada kombinasi biru dekat bunga pahar



Soft Peach & Soft Blue :)




tema masa nikah nanti :)


Bijak kan..tema masa nikah di bawa terus ke majlis resepsi nanti..
cuma ada kombinasi biru masa majlis resepsi..
Ini lah contoh bakal pengantin yang tak pernah nak puas hati dengan 1 warna kan..
kawan-kawan B2B yang lain pon..masing-masing hebat tau, pilihan warna dieorang semua cantik-cantik..
uolls lah sumber insipirasi i tau :)


 


 
 






Comments

  1. Sweet kan warna2 pastel ni ..
    Iera pon choose pastel purple n pastel blue ..
    heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..sweet warna yang iera pilih tu.. pastel purple & pastel blue,hehe yang penting kita puas hati kan iera :)

      Delete
    2. btol2 ...
      heee...
      janji kita sendr yg puas ati n plng penting kita happy ...hahahaha

      Delete
  2. Bila dah tetapkan warna tema..senng nk proceed wat bnda lain..klau tukar2 t jadi warna warni plak...hehhee...p mmg cntik warna yg dipilih ni....gud luck ye...

    ReplyDelete
  3. OK. Ini yg terakhir. Lepas tu terus proceed buat menda lain.

    ReplyDelete
  4. xpe2...mmg paham sgt...penentuan warna tema mmg la sgt susah..hahahah....

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts