hatiku lega.

Salam Readers

lega betul rasanya.
hari ini dah submit notis untuk resign.
lega.
even though perasaan masa nak bagi tu bercampur baur.
demi suami tersayang.
tapi kena tunggu 3 bulan jugak.
end of august.
lepas raya lah.
kalau betul rezeki dekat tempat kerja baru tu memang untuk saya.
insyaallah.

:)

Comments

  1. kenapa resign??
    xpe, kejap je tu nak tgu 3 bulan.... nak resign jugak, tp bond xhabis lg.. bulan 10 baru habis

    ReplyDelete
  2. Diyana: resign sebab jauh dgn suami & rumah kami,rasa tak sedap hati setiapkali dia cakap dah kawen tapi hidup tak normal macam orang dah kawen :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh.. bagus laa mcm tu... inshaaAllah ada rezeki kerja kat tmpt laen plak.. hehe

      Delete

Post a Comment

Popular Posts