Wednesday, May 29, 2013

happy birthday husband

Salam Readers


dedicated this entry for my beloved husband.


selamat ulang tahun kelahiran yang ke --
semoga en suami sentiasa diberikan kesihatan yang baik,
dimakbulkan segala impian dan harapan, 
semoga en suami sentiasa dilindungi dan dirahmati Allah.

terima kasih sebab selalu cuba menjadi suami yang terbaik untuk saya.
terima kasih sebab selalu cuba memahami perubahan hormon saya nie.
terima kasih sebab mencuba menjadi daddy to be yang terbaik untuk our little love.
terima kasih kerana awak suami saya.
 terima kasih sebab cinta kan saya.

I love U husband.
:)


tetiba rajin update blog.
mungkin petanda diri ini dah tak malas-malas lagi,hehe






11 comments:

  1. 1st time menyambut hari lahir as a husband mst dpt hadiah special dr si isteri..hihi

    ReplyDelete
  2. wewittt happy besday to ur hubby!
    May Allah bless both of u... :)

    ReplyDelete
  3. alalallala...comelnye dia..dah ilang ea malas2..bagus2..

    ReplyDelete
  4. haii.. salam kenal..

    follower no. 151
    done follow/singgah sini.. jom follow/singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. sweetnyeeee..selamattttt... =)

    ReplyDelete
  6. already done follow ur blog...=)
    nice blog!

    http://ctamanaqim.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. happy birthday to your husband. suka tgk muka u sweet je :)

    ReplyDelete
  8. Selamat menempuh alam kehamilan... Dan selamat utk semuanya.. Aamiin.. Hehe..

    ReplyDelete
  9. so sweet...semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..aminnn ;)

    ReplyDelete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.