Friday, May 3, 2013

Bridal-Review

Salam Readers

eh.eh.
banyak-banyak entri rupanya tak pernah bercerita pasal 
bridal saya nie kan.
pengantin yang dah tak baru ini nak review pasal bridal.hehe

Bridal saya:
Firmah Bridal House

Facebook

Pemilik

Lokasi:
No.1A, Jalan Raja 1,
Taman Sri Raja,
86400 Parit Raja,
Batu Pahat Johor

Bridal ini saya search by facebook.
tak pernah dengar nama dan tak pernah kenal pon sebelum ini.
sebelum itu saya dah buat senarai bridal dekat-dekat area muar,tangkak.
bridal dekat area rumah pon saya dan encik suami dah survey.
tapi pelamin,baju dan solekan mereka biasa-biasa jee.
harga lebih kurang dan tak berbaloi dengan nilai yang kami kena bayar.
haha,tengok demand kan.

terjumpa facebook firmah bridal house.
saya dah tersuka kali pertama tengok.
kami terus buat appoinment untuk datang kedai.
masuk kedai nampak gaun putih untuk majlis bertandang.lagi lah jatuh cinta.
seminggu lepas itu.terus booking date.
masa tu baru bulan 11 tahun 2012.
awalkan.

bulan berganti bulan.
3 hari sebelum majlis kami baru nak pergi fitting baju.
sebab sebelum ini kami nak pakai baju lain.
tapi sebab baju baru lagi cantik kami tukar.
Alhamdulilah.

inilah hasilnya


 jurumekap firmah bridal pakai sarung tangan masa solekkan saya.
jangan risau sebab dah jadi misi & visi mereka untuk;
menyediakan perkhidmatan andaman MUSLIMAH mengikut tema dan trend terkini.
merealisasikan konsep atau tema perkahwinan mengikut kehendak pelanggan

Firmah bridal house.staff & daus sendiri sangat friendly dan senang untuk diajak berbincang.
bila orang layan kita baik-baik mesti kita rasa happy kan.
terutamanya bila kita nak kan service yang terbaik daripada mereka.
 baju terbaru dieorang pon bertambah-tambah cantik.
sesiapa yang nak kawen area-area muar,batu pahat.
bolehlah dapatkan khidmat mereka.

wah dah macam promosi tak berbayar pulak.haha.
semoga saya dapat membantu b2b yang kat luar sana.
:)
 

12 comments:

  1. Soft sgttt warnanya. Cantikkkk

    ReplyDelete
  2. cantik. love the color :)

    ReplyDelete
  3. cantik baju..mekap cantik..pengantin berseri..sukee.. =)

    ReplyDelete
  4. Bella...cantiknye.Sukeee. ;)

    ReplyDelete
  5. Bella, cantiknya awk..suka sgt! Btw, Dila nominate Bella for Liebster Award,
    boleh tgk link ni,
    http://anotherstepofus.blogspot.com/2013/05/liebster-award.html :)

    ReplyDelete
  6. Cantik nye awak ,,,
    Iera list kat yna dalam Liebster award ...
    http://snasirah88.blogspot.sg/2013/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
  7. sudah nominate you dalam satu award >_<.... refer sini http://rashidahazran.blogspot.com/2013/05/liebster-blog.html

    ReplyDelete
  8. hi..awak cantik n baju pun meletopp.. Yong b2b dr kedah, penat cri baju warna cmtu kat butik2 pengantin.. Adala jumpa kat satu kedai ni, tapi simple sangat. dh penat n pening nak mencari. huhu.suka baju awak!

    ReplyDelete
  9. cantik sungguh....puas hati.. :)

    ReplyDelete
  10. cantiknya...suka betul wedding dress sis :)

    ReplyDelete
  11. salam perkenalan...waa,cntiknya baju tu...suka tengok...

    ReplyDelete

mompreneur

Assalamualaikum kesayangan. its me. right now.