Pelamin impian saya

Salam Readers


Pelamin idaman saya,
Pertama kali tengok terus terjatuh cinta,hehe
Saya suka background warna putih macam ini,
nampak suci dan bersih..






Pelamin idaman saya juga..
Masih lagi memilih warna putih dan hijau..
alahai nampak bersih dan berseri-seri kan..

 




Ini pun pelamin idaman saya,hehe
suka sebab warna putih jadi latar belakang..
tapi ada kombinasi warna dekat bunga tepi pelamin..
alahai ini pun saya jatuh cinta..

 





Warna putih sekali lagi jadi pilihan..
Owh..saya suka ini juga :)
 



Semua pelamin ini hasil kerja daripada De Ratu Gallery..
Siapa-siapa Bride to Be dekat Kuantan rasanya boleh laa survey De Ratu Gallery nie,
Kalau lah dekat dengan Johor, boleh laa saya pergi survey butik nie :) 
Wedding dress dekat butik nie pon sangat-sangat cantik..
Maybe sebab saya suka white dress :)
Sumber : www.deratu.com




Comments

  1. cantik pulak dah tgok putih ni..hehehhe....nice lah

    ReplyDelete
  2. cantik. awak tolong vote nana kat sini.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3981610751725&set=o.322511197780011&type=1&theater

    thanks. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts