Bunga lagi

Salam Readers






Opps..
nampak sangat i tak sabar nak upload dekat blog kesayangan nie,
haha, penat laa jugak nak menyiapkan bunga kertas versi dalam pasu nie tau..
nasib baik ade dayang-dayang yang comel boleh meringankan sikit beban nie,hehe
this one is totally 100% handmade yee.
saya tak pernah menyesal sebab buat sendiri even, time consuming,
saya berharap ianya akan nampak sempurna semasa majlis nanti.



baru nak buat majlis bertunang simple-simple tapi 
rasanya dah tak simple sangat lah kalau macam ini gayanya.
yang penting masih lagi dalam kawalan perbelanjaan,huhu




 

Comments

Popular Posts