tik tok tik tok

salam readers




I rasa semua orang sekarang nie tengah sibuk dengan persiapan raya kan?
tapi kenapa I tak rasa macam nak raya, perkara yang paling difikirkan..
selepas raya nanti. Perasaan yang sukar di tafsirkan..


last weekend while having small discussion with my love..
tiba-tiba I cakap dengan dia,
"erm, tak nak fikir pasal our big day..it is the happiest thing but datang bersama-sama dengan seribu satu kesusahan" maybe kata-kata I buat si dia terdiam"

At this stage, we should act like we calm kot..huhu
I faham kalau I rasa susah, mesti dia pun rasa susah..
Maybe atau memang sepatutnya I mudahkan dia, jangan bagi dia stress..
Nanti dua-dua stress, pergaduhan lah jawapan yang pasti..

persiapan hari raya tahun ini, biasa-biasa saja,
tapi bersungguh-sungguh last weekend I cat rumah..
persiapan yang dibuat lebih kepada majlis nanti..
it is ok for me, tiada kasut raya, baju raya atau handbag raya..
yang penting I dapat buat family I rasa bahagia :)


tik tok tik tok..
sabar lah wahai hati..
semoga kita tabah hadapi semua ini :)




Comments

Popular Posts